Лудия репортер Даниел Петканов прежали бившата си изгора Александра Богданска.

След като няколко седмици беше потиснат, протежето на Милен Цветков започна да се усмихва. Богданска вече е затворена страница за него, а бъдещето е пред него.

Даниел бе засечен със своя шеф в центъра на София, където двамата се разходиха в слънчевото време.

От изражението на Лудия репортер по всичко личи, че той е забравил бившата си приятелка. Дани постоянно се усмихваше и изглеждаше щастлив. За миг той не се натъжи, което е показателно, че е прежалил напълно Александра.



Постоянна компания на Петканов му прави неговият шеф в "Нова" Милен Цветков. Близки до водещия твърдят, че именно той е главният виновник Лудия репортер да забрави толкова бързо Александра. Цветков води протежето си навсякъде с него. В средата на седмицата "България Днес" засече тандема в центъра на София.

Цветков и Петканов са толкова близки, че водещият беше позволил на своя подчинен да му кара колата. След като спряха, двамата се разходиха в една от столичните улички.



Цветков и Лудия репортер постоянно си бъбреха. По едно време Петканов реши да отскочи до магазина. Оттам той излезе с бутилка фреш от портокал. В същото време Цветков чинно изчака своя подчинен, след което продължиха с разходката. Малко по-късно двамата отново се разделиха. Водещият отскочи до близката детска градина, която синът му посещава. След като го забра, той се върна на мястото, където Лудия репортер беше спрял кола му. Тримата като едно голямо семейство се накачиха в луксозния джип на Цветков и отпрашиха нанякъде.

Снимки: "България днес"