- Ася, разкажи за твоята кампания "Дарявам женственост", чрез която дари силиконови импланти и операция на бюста на онкоболна жена.

- Жената, която спечели, се казва Дани Димитрова. Когато се чух с нея, тя се разплака. Плановете ми са в бъдеще да давам още по-голяма гласност на този сериозен проблем. Целта ми е жените да осъзнаят колко е важно да си правят чести профилактични прегледи. Тя има детенце, семейна е и на 31 години. Начинът, по който я избрахме, беше на случаен принцип. В кампанията се включиха около 30 жени, но накрая останаха 12, защото не всички искаха да дават гласност на проблема си. Някои се притесняват, защото са от малки градове и при обявяването на победителката няма как да не придобие публичност. Някои се отказаха от притеснение, защото не искат медийна популярност. Д-р Енчев така и не застана зад кампанията ми и искам това да се знае. Той не ме подкрепи, но аз не се отказах. Една година по-късно всичко е факт и съм много щастлива.

- Успя ли да се срещнеш с дамата на четири очи?


- Не, но ще го направя. Обмислям самата процедура да бъде заснета и да се покаже резултатът. Всичко това се явява като коледен подарък за Дани и това ме кара да се чувствам много добре.



- А ти какъв коледен подарък си пожела?


- Аз не съм материален човек и никога не съм робувала на вещите. Вече получих коледния си подарък, но под друга форма. Най-важното за мен е да сме здрави аз, близките ми и хората около мен. Всичко друго материално се постига с много работа и когато човек е целеустремен.

- Спомена работата. С какво се занимаваш в момента?


- Задвижвам проект за моя марка бельо. Канят ме на много събития с благотворителна цел. По-рано през месеца участвах в коледен търг на фондацията на Нана - "Една от 8". Средствата, които събрахме, са в размер на 4425 лева. Те ще отидат в подкрепа на жени с рак на гърдата. Отделно събираме перуки и много жени се свързват с мен с желанието да дарят косата си. Това показва, че все още има добри хора. Прави ми впечатление, че чрез социалните мрежи провокирам хората да правят добрини.



- Твоята популярност доби огромни размери след участието ти в "Плеймейт". Как ти се промени животът след конкурса?


- Животът ми се промени още преди това. Взех радикално решение да променя това, с което се занимавам. Тогава танцувах - танцът е една от големите ми страсти. Още продължавам да танцувам, но за удоволствие. Понякога много ми липсва, но усетих, че е дошло време за промяна. Когато станах на 25 г., си казах, че искам да правя нещо друго, нещо по-сериозно. Макар че отидох на конкурс "Плеймейт". Аз обаче обърнах нещата и показах, че да си плеймейт не означава да си само кифла и неграмотна, а може да оставиш нещо след себе си. Ако не оставиш някакъв отпечатък в живото си, просто съществуваш. Това не е моята идея. Моята кауза беше да направя нещо различно и ето че оставих отпечатък.

- Какво мислиш за предишни плеймейтки победителки?


- Нямам нищо против никого и не мога да коментирам с имена. Всеки е индивидуален и изразява себе си по различен начин според възгледите си.



- Имаш ли си приятел?


- Да, имам човек до себе си. Не е известен, обикновено момче е. Чувствам се щастлива. Принципно искам да го запазя за себе си, но ние не се крием, така че започнаха да излизат някакви неща за нас. А и хората започнаха да ме питат. Според мен любовта трябва да се пази, защото хората имат навика да изпращат отрицателна енергия. Не всеки се радва на чуждото щастие. Аз съм абсолютно положителен човек и с усмивка приемам нещата, макар че понякога много се изморявам от тази популярност и публичност. Иска ми се да имам време за себе си и да се слея с тълпата, но не ми се получава. Много е различен, досега не е имало такъв човек в живота ми. Може би наистина съм намерила човека с голямо Ч.

- Мислите ли за сватба?


- Не, категорично още няма да има сватба. На този етап съм се фокусирала върху кариерата, но, разбира се, това не ми пречи да имам човек до себе си. Има много неща, които искам да реализирам, и още ми е рано за сватба.



- В какви отношения си с Криско?


- В абсолютно приятелски отношения сме. Поддържаме връзка, но много рядко. Пишем си от време на време. Ние сме големи хора, разделихме се по цивилизован начин и сега си поддържаме приятелски отношения. Никакви други, защото има някакви спекулации.

- Понатрупа опит с риалити шоутата. "ВИП брадър" как ти звучи като предизвикателство?


- Успоредно с предложението за "Фермата" ме поканиха и от "ВИП брадър". Тогава им отказах. В бъдеще мога много сериозно да се замисля, ако ми хареса хонорарът. Поне съм искрена. Защо не? Аз съм доста интересен човек и мога да покажа много страни от себе си. Никога човек не трябва да е краен в нещо, защото животът е непредсказуем и ни поднася какви ли не ситуации.

- Гери Никол отново предизвика скандал със своя песен. Какво мислиш за "яката дупара"?

- Клипът много ми хареса. Вижда се, че е инвестирано много. Самият факт, че за 3 дни има 1 милиона гледания, говори красноречиво за песента. На мен ми харесва. Имаше подмятания за текста, но мисля, че хората се правят на големи моралисти. Всеки знае да плюе и да се възмущава. За мен това е изкуство, тя е артист, пее и предава това, което е интересно на хората. Скандалното и по-различното наистина провокира. Напълно й се получават нещата на Гери Никол.



- Фики също предизвика сериозна полемика със своя "Издислав".


- Така и не съм слушала песента, единствено четох някакви публикации. Нямам коментар!

- Гостува в имението на създателя на "Плейбой" Хю Хефнър. Успя ли да се видиш с него?

- Лично с него не. Според мен той отдавна се е отдръпнал заради възрастта си и прави партита просто с цел да поддържа имидж. Не бях много очарована от имението. Там са толкова скъпи заради земята, а всъщност не са кой знае какво. В България има много по-големи и по-хубави. Беше весело и ми беше интересно. Много съм щастлива, че получих 10-годишна виза за Америка. Беше ми любопитно да видя културата, бита и съвсем различни хора. Бих отишла отново.

- Би ли живяла там?

- На този етап не бих живяла. Но бих отишла за един месец на екскурзия. Много искам да видя Ню Йорк и други места, които тогава не посетих. Обмислям го и сигурно ще го направя.



- За положителен финал на разговора отправи пожеланията си за новата година към читателите на "България Днес".

- Пожелавам им много усмивки, защото хората забравиха да се усмихват. Ако може, минувачите да не са толкова намръщени. А когато непознат човек ти се усмихне и ти го предизвикаш, това е голямо щастие. Хората стават по-добри по този начин. Трябва да сме по-положителни и винаги да следваме целите си. Когато човек вярва, наистина постига това, което иска.

Източник: bgdnes.bg