Във "Фермата" все още има двама участници от групата на известните – рапърът DEE и плейметката Ася.

Тази вечер двамата ще говорят за родния шоубизнес и тайните, които някои от известните в България крият. В разговор Ася признава, че иска да прави музикална кариера, но бившата й половинка Криско я е разубедил с аргумента, че тя не може да пее.

Според DEE това не е вярно. “Чух те да пееш – справяш се много добре. Кристиян /Криско/ има комплекс, че всички трябва да са под него, за да са зависими от него. Той е ударил тавана на това, което може да постигне в България и вече няма накъде да се развива”, обясни DEE.

От своя страна Ася признава, че по време на връзката й с Криско му е изневерявала. И това е само началото на разговора между двамата.

В четвъртък вечер от 21.00 часа стопанката Бети ще влезе във Фермата, за да оцени как са свършени седмичните задачи. След като няколко дни понася критика за ролята си на Фермер на седмицата, Деси е притеснена как са се справили всички с разменените роли – мъжете с женската работа, а жените – с мъжката.

Каква оценка ще даде Бети на фермерите и кой ще бъде вторият дуелист ще стане ясно тази вечер. Женският дуел ще се излъчи по изключение в понеделник, 7 ноември, от 20.00 часа по bTV.