Наскоро премиера направи най-новият музикален проект на Крисия D със заглавие “Надясно и чао”.

Сингълът много бързо успя да набере популярност в YouTube, а гледаемостта му се увеличава с всеки изминал ден. Това определено носи много радост на певицата, а тя е откровена, че продължава упорито да работи и да се развива.

“Мисля, че мога да дам още повече на публиката и категорично ще го направя занапред”, споделя Крисия D в интервю за Secret.bg.
Певицата разкрива, че този път е избрала да работи с изцяло нов екип, като всеки един е вложил максимум усилия и труд в сферата, в която се изявява.

“И най-малкият детайл премина през главата и ръцете ми - признава Крисия D и продължава - Когато стане въпрос за посланието на песента, отговарям, че това е песен за твърде самоуверените мъже, които смятат че всички жени са в краката им. Които са склонни да забравят уважителното отношение и да си търсят, и да се изтъкват явно”.

Певицата вече се подготвя за снимките на Празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета” - “Нощта на звездите” на 29 ноември и вярва, че всички в Megami Club - Hotel Marinela много ще се забавляват, а купонът ще е на макс.