Скандалният модел Александра Богданска вдигна цената си.

Не на платената любов, за която бившият й приятел Даниел Петканов намекна, че върти, а на тарифата си като рекламно лице.

Богданска вече преодоля публичното унижение, на което Лудия репортер я подложи, и е по-активна от всякога. Алекс отново обикаля по нощните заведения из София, а през деня е ангажирана с професионални ангажименти на модел.

Лицето на Богданска вече грее на огромни билбордове на мобилен оператор из страната, а реклами с нея обикалят и по света. Благоевградската палавница се показа като лице на козметичната компания "Нивеа" в Германия, а преди това се похвали, че и японците се радват на красотата й.

Така след кратък застой в кариерата покрай скандала с Лудия репортер и общественото възмущение около изневерите й Богданска отново е пълна с ангажименти и заработва добре като модел, без да има нужда да си ляга с богати чичковци. Напоследък тя често може да бъде засечена с Любен Дилов-син и Емил Кошлуков, които са й първи приятели и яростно я бранят от медийни атаки. Наскоро Александра се появи ухилена до уши на премиерата на новата книга на Дилов "Лятото с тъжните курви".

Тя позира гордо с изданието, а нейни "приятели" в социалните мрежи бързо направиха аналог между Богданска и заглавието на книгата. Краят на лятото наистина бе тъжно за Александра, след като бе заклеймена едва ли не като най-голямата развратница в държавата.



Напоследък Богданска е опасно близка и с видния пловдивски модел със звучното име Сократ Сократов. Двамата имат общи професионални ангажименти и без да се притесняват, демонстрират повече от добри отношения, снимайки се заедно ухилени по моловете.