Константин, който наскоро представи дуетната си песен с Емануела "Не ме заслужаваш", се надява тя да задмине успеха на колаборацията му с Алисия.

"Много хубава песен, напомня ми на големия ни хит с Алисия и се надявам да има дори по-голям успех. Клипът е режисиран от Сашо Молов и е готин и провокативен. Музиката е на Николай Пашев, а текстът – на Анастасия Мавродиева" - коментира той пред "Труд".

Макар че отдавна е в този бизнес, певецът не се е изкушавал да се изявява като автор на музика и текстове за своите песни.

"Аз съм на принципа всяка жаба да си знае гьола – каквото мога, това правя. Някои колеги сами си пишат текстовете, за да останат парите в семейството, както се казва. Работя с талантливи хора, които са ми доказали, че мога да им имам доверие" - обяснява той.



Признава, че понякога доста се забавлява със слуховете, които чете за себе си и разказва:

"Слухове много, най-различни неща съм чел и чувал. Напоследък ме забъркват в полицейски истории, а преди – с дискотеката. Какъв ли не ме нарекоха, но това не са забавни неща, иначе аз се забавлявам с всичко – защо трябва да го приемам на сериозно? Опитвам се да приема с усмивка всичко – крадец, наркодилър ме изкараха, гей, а преди писаха, че съм носил гащите на Райна, хиляди глупости. Хубаво е, че се пишат тези неща, това означава, че съм жив и интересен, дори това, че си тук и ме питаш разни неща, значи съм интересен".

Константин се слави както купонджийските си хитове и чувствени балади, така и със своето свежо чувство за хумор. За колежките си казва, че също притежават това качество.

"Те всички са с доста атрактивно чувство за хумор – и Преслава, и Емануела, това са артисти хора, но с Преслава може би най-много се смеем заедно. Много забавни случки имаме с нея, а сега и с Емануела, докато снимахме, беше голям екшън и имаше много майтапи" - не крие певецът.

Източник: Signal.bg, з. снимка: Хари Доладжаков, сн. планета.тв