Напук на поверието, че 40 не се празнуват, Рени събра най-близките си приятели в ресторант в Тел Авив.

Навръх юбилея си днес фолкзвездата е в компанията на майка си и синовете си Борис и Аспарух. Тениска с надпис „Супермама” пък е най-ценният подарък, който получи певицата по случай празника си. С него момчетата й я сюрпризирали още в петък, когато кацнала.

За да бъде пълна изненадата, те напълнили апартамента с водопад от балони и поднесли на Рени голяма бутикова торта, научи „Монитор”. „Човешката съдба е нещо непредвидимо и неподвластно! Може би ако не ми беше поднесла разочарованията в личен план, днес нямаше да изживея тази прекрасна емоция, която ми дариха моите синове, посрещайки ме след дълга раздяла”, написа Рени във Фейсбук малко след пристигането си в Тел Авив.

Тя разкри още, че импровизираният семеен купон в дома им е последен, защото в близките дни ще се изнесат и с децата й ще се приберат окончателно в България.

Не се боя от мисията си да бъда и майка, и баща защото моето призвание е да бъда силна жена, отсича изпълнителката на „Влюбих се опасно”. Преди да акостират на родна земя, обаче Рени и децата ще се насладят на 10-дневна почивка в Турция.

Наскоро Рени призна, че със съпруга й Борис Пилософ не са се виждали от година и е въпрос на време да задвижат развода си. Бизнесменът бил твърдо против наследниците му да рестартират живота си в София и системно затрупвал Рени със заплахи, че ще спре издръжката й, ако предприеме такава крачка. Рени обаче е категорична, че може да издържа семейството си и не се оплаква от работа. До седмица в ефир ще се завърти и най-новата й песен „1 и 20”, а заради снимките на видеото тя усети тръпката от ездата на кон пред НДК.