Тъжен, потиснат и мрачен се носи напоследък актьорът Иво Аръков, шушукат клюкари в театралните среди.

Артистът, който изгря в киното с главна роля в сериала "Фамилията", все по-често e забелязван унил на местата, които посещава в центъра на София.

Интриганти разнасят, че няма помен от усмивката и настроението на симпатягата. Причина за това е застоят му в професионален, а и в личен план. Аръков нямал роли и това се отразило много зле на мотивацията и самочувствието му. От друга страна, новината, че бившата му Мика Стоичкова е бременна и ще се омъжва за друг, допълнително го смазва. Близки на Иво са категорични, че именно щерката на Камата е голямата му любов.

До последно Аръков се надявал, че отношенията й с турчина Айкут не са сериозни и тя ще се раздели с него. Очакванията му да си върне Мика бързо бяха попарени - от медиите той научил, че дъщерята на Стоичков чака първото си дете и ще се врече във вечна вярност на Айкут в края на август.

Неведнъж Стоичковата щерка е споделяла, че с Иво са се разделили в перфектни приятелски отношения. По думите й Аръков е много мил и добър млад мъж, у когото няма капка злоба и завист. Това очевидно не се оказа достатъчно за нея. Нейни близки постоянно й натяквали, че актьорът е безперспективен и няма финансовата възможност да я гледа.

Говори се дори, че тъкмо Камата и съпругата му Мариана намеквали на Мика да се насочи към друга връзка и да зареже артиста. Не след дълго Стоичков запознал дъщеря си с Айкут. Това се случва зад океана, където напоследък живее и работи Стоичков. Изоставеният Иво така и не превъзмогнал раздялата си с Мика и до ден-днешен страдал по нея.

"Той никак не страда от липса на женско внимание. Лепят му се като мухи на мед, понеже е хубавец и чаровник. Иво обаче изобщо не се впуска в сериозни отношения, тъй като още ближе рани по Мика Стоичкова. Дано скоро се изправи и вземе живота си в ръце", одумват го в арт средите.