search icon
search icon

Мика Стоичкова вдига тежка сватба

Водещата и гаджето й Айкут ще си кажат „Да” след по-малко от три месеца, при това не къде да е, а в Правец

Мика Стоичкова вдига тежка сватба. Водещата и гаджето й Айкут ще си кажат „Да” след по-малко от три месеца, при това не къде да е, а в Правец. В края на август един от най-тузарските комплекси в района ще бъде затворен, за да могат двамата спокойно да се венчаят. Пищното събитие ще събере на едно място куп звезди, като се очаква отново светския и футболен елит да се изтупа на събитието. Самата Мика вече е бременна от гаджето си, затова и двамата бързат със сватбата.

Въпреки че влюбените са твърдо решени да запазят в тайна новината, че очакват дете, на бенефиса на баща си, Мика се появи с блузка за бременни, която изобщо не скриваше наедрялото й коремче. На брюнетката не изглежда да й пукаше особено за това, но в същото време направо грееше. Двамата долетяха директно от САЩ, където живеят, специално за грандиозното събитие, което Камата организира за бенефиса си. Освен това вече се говори, че двойката е дала старт на приготовленията за сватбата през август.Мерките за сигурност са изключително високи, а Камата не иска и пиле да прехвръкне, докато жени дъщеря си. Младото семейство вероятно ще има още две сватби – една в Истанбул и една в Америка, докато тази ще е повече за близките и приятелите на Стоичков, пише "България днес". Както е известно годеникът на Мика е етнически турчин, но далеч не е с ограничено ориенталско мислене, а е възпитан в западен манталитет. Младежът от години живее в Америка, а с бъдещия си тъст се разбират прекрасно.

„Баща ми ни запозна в Маями. Досега не съм преживявала такава любовна история. Айки е моят човек още от мига, в който го видях. Наистина мисля, че съм намерила мъжа на живота си. Това е най-лежерната и хармонична връзка, която някога съм имала”, призна Мика в свое предишно интервю. Двамата й родители имат прекрасни отношения с бъдещия си зет, когото обожават. Влюбените отдавна говорят и за брак, и за деца. Те са заедно от края на 2014, а вече си мечтаят за многобройно семейство.„За мен няма значение дали са близнаци – каквото е дал Господ. Но искам да имам от Айкут поне четири деца”, шегува се Мика. Засега не е известен пола на бебето, но Камата не крие, че не се надява най-накрая да се сдобие с внук, сред цялото женско царство, в което живее със съпругата си Мариана и двете си дъщери.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари