С много чар и талант е изпълнена продукцията, по която работи от няколко седмици тандемът на красивата певица Михаела Филева и обаятелния актьор Дарин Ангелов.

Всъщност двамата си партнират изключително успешно не само в пеенето, а и в танците. Повод за общата им работа този път е участието в един от най-мащабните спектакли, правени у нас, съчетаващ множество стилове, представени с авторски хореографии, изпълнени от над 100 изключителни танцьори. Шоуто „Нощта на Оскарите“ е за всички, които обичат киното, танците и музиката. Единствено във вечерта на 27-май, в зала 1 на НДК, спектакълът ще пренесе публиката в света на най-обичаните и емблематични шедьоври, номинирани или спечелили Наградата на Академията през годините.

Михаела Филева и Дарин Ангелов не спират да доказват своите умения и всестранен талант на всяка сцена. Неслучайно и двамата са любимци на публиката още от участието си във формата Dancing Stars, когато заеха едни от челните места. Освен специалната песен, написана от Дони за „Нощта на Оскарите“, двамата ще блеснат във вечерта на 27-ми май с танц в стил бродуей.

Редом до Михаела и Дарин, в шоуто участват и други любимци на публиката – двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и заразителния кубински танцьор и хореограф Алфредо Торес.

Нов живот на филми като Мулен Руж, Матрицата, Усещане за жена, Тигър и дракон и много други ще дадат и професионалните танцьори от Dancing Stars и школите на Dance Station. В „Нощта на Оскарите“ ще вземат участие и танцьори от Lindyhop.bg, X-energy Crew, Umove, Skywalkers, RnB Duo, DS121.

Вечерта, която събира магията на киното, музиката и танците, е една – 27-ми май, 20:00 ч., в зала 1 на НДК.
Билети за спектакъла на цени от 25 до 50 лв. са достъпни в OMV, The Mall, билетен център НДК, онлайн на Eventim.bg, както и на рецепциите на Dance Station.