Добродушната и наивна на пръв поглед фолк певица Преслава се оказа хитра като лисица.

Изпълнителката е скроила пъклен план, с който да подлее вода на актьора Калин Врачански в имитаторското шоу "Като две капки вода", разкриха от запознати с грозната схема на Преси.

Врачански, който през последните седмици в предаването се доказа като един от фаворитите за първото място, от няколко дена бива атакуван от скалъпени в медиите истории. Анонимни "очевидци" твърдят, че Преслава е подлагана на сексуален тормоз от страна на Калин, който я преследвал по време на репетициите и само дебнел момента да я приклещи в някой ъгъл, опитвайки се да я прелъсти.

В съшитата с бели конци история няма нищо вярно. Зад клеветите по адрес на Калин стои самата Преслава и всъщност Врачански е жертвата, а изпълнителката се прави на ни лук яла, ни лук мирисала.

"Поредната платена реклама на фолкаджийката. Плаща на почитателите си, за да пускат небивалици за Калин по време на шоуто, за да пада рейтингът му. Много гнусна постъпка от страна на Преслава, но това е единственият й шанс да изпъкне в "Капките", след като показа, че не блести с особени таланти" - категорични са хора от обкръжението на пайнерката, които са наясно с манипулативните методи, които певицата използва, пише България днес.

Всеки вече разбра, че в имитаторското шоу Преси не успя да блесне, което видимо я вбесява. Свикнала да е във всичко първа и най-голямата звезда, чалгарката не може да си намери място от яд и е решила, че единственият начин да мине по-напред в класацията е, като прави сечено на един от фаворитите и за пореден път се покаже като жертва.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук