Едва ли има човек в България, който да не е разбрал, че писателят Калин Терзийски се е пропил сериозно. Историята му се превърна в общонационално събитие. В сянка остана обаче ролята на Елен Колева в последните драматични събития, свързани с писателя.

Всичко започва с една уж банална 3-часова среща на столичната улица „Шипка".

„По време на срещата си говорихме едва 15 минути за поезия. Елен ми показа някои нейни неща и аз ги харесах. Тя ми обясни, че ме е смятала за надут пуяк. В този момент разбрах, че не бива да пропускам шанса си с тази жена", разказва по-късно на свои приятели Калин Терзийски, пише hotarena.net.

Следващите му действия съвсем не отиват на образа, който той е изграждал с години - талантлив моралист, който посича безмилостно дребните хорски грешки, пише Уикенд.

Калин напуска съпругата си Ивана. Той се мести при Елен и двамата сякаш са готови да се обичат, докато смъртта ги раздели. Писателят може и да е влюбен в интелекта на Елен, а може и да харесва идеята, че ще се събужда до красива и достатъчно известна жена.Елен може и да е запленена от неговите тези за живота и света, но със сигурност има и друга задна мисъл, влизайки в тази авантюра. Точно когато среща Калин, тя е буквално се дави в негативно обществено мнение.

Трудно приключилата й връзка с майонезения бос Александър Найденов буквално обезглавява обществения й имидж. И точно в този тежък за нея момент на хоризонта изгрява Кайо. Новата му приятелка вижда идеална възможност да излъска публичния си образ. Мятайки се в обятията на Терзийски, тя сякаш заявява на света:

„Ето, аз не съм меркантилна държанка. Отдадох сърцето си на беден, но много талантлив писател. Спрете да ме мразите".

Номерът явно минава и публиката поне за момент я оставя на мира. Сегашното пиянстване на Калин също й върши страхотна работа. В телевизионно интервю тя обяви, че няма да се откаже от любимия си. Със сигурност в перфектно изпълнения й план обаче не влиза желанието на Кайо да се върне при жена си.

Психиатърката дочака момента на личен триумф, въпреки че едва ли има повод за празнуване на фона на тежкото състояние на съпруга й. В същото време Елен изведнъж се оказа изоставена и дори измамена.

Сн. Фейсбук