search icon
search icon

Вижте кои родни миски са висшистки! Ще се изненадате!

Родните миски всички се оказаха с дипломи за висше. Плеймейт елитът и мис колегията до една с удоволствие развяват дипломи за икономисти

Родните миски всички се оказаха с дипломи за висше. Плеймейт елитът и мис колегията до една с удоволствие развяват дипломи за икономисти.

Първа по ред е Златка Райкова, която, макар и да не блесна с интелект във ВИП Брадър, се оказа завършила Застрахователно дело, че и магистратура има, освен това. Но крие в кой университет се е дипломирала.

Колежката й Златка Димитрова пък е дипломиран финансист. Въпреки че във визитката във ВИП Брадър здраво се изложи по някои въпроси, както и със столиците на Европа, Златка явно е успяла доста добре да усвои тайните на икономиката, защото успешно управлява собствена фондация, пише „Телеграф“, цитира hotarena.net.

*Златка Димитрова и Златка Райкова

Последното стана повод дори Жени Калканджиева да я захапе, намеквайки, че там са невероятни схеми и далавери и е изключително трудно да се ръководи подобен проект.

Катрин Вачева също срази съквартирантите, като се похвали, че има диплома по Бизнес администрация. „Имам степен бакалавър, магистратура не съм завършвала“, хвали се миската, пред Гъмов.

Самият той, заедно с останалите съквартиранти се шашна, чувайки обясненията й, че е учила и три години Психология преди това. А само дни по-рано обясняваше на всеослушание, че математиката е „триъгълничета и квадратчета“ - при това самата тя е учила именно дисциплина, която изисква много добро владее на висша математика, счетоводство, икономика и други сериозни науки.

*Катрин Вачева

Счетоводство в Пазарджик и после в „Паисий Хилендарски“ в Пловдив е завършила и Мис Плеймейт Елена Кучкова. Моделката дори се дипломира миналата година.

*Елена Кучкова

Бориса Тютюнджиева се оказа също дипломиран икономист. Тя обаче е завършила Бизнес администрация в университет в Сиатъл, чийто филиал е в Правец.

*Бориса Тютюнджиева

Представителките на Мис България също се оказаха предприемчиви. Антония Петрова обаче държи първото място. Освен че има диплома по две специалности – Право и Международни отношения, миската има и лиценз за дилър и брокер на Руската фондова борса.

*Антония Петрова

Наследничките й до една също са висшистки - най-новата Мис България Симона Евгениева – учи Агрономия и управление на стопанството и има ферма за животни, Елена Тихомира е специалист по компютърни науки, а Ваня Пенева – филолог. Ромина Тасевска е дипломиран биолог, а всичките ни останали миски учат или Бизнес, или Право, като са приети или в УНСС или в СУ.

*Симона Евгениева

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари