Фолк певецът Галин беше замесен в поредния гей скандал.

Този път другият участник е собственикът на бившия пловдивски бар „Калигула”. Близки до изявяващия се като „новия плейбой на чалгата” твърдят, че той дълго време е топлел завивките на бизнесмена в замяна на финансова подкрепа и уреждане на участия с цел пробив в кариерата.

През 90-те години, клуб „Калигула” бе сред най-актуалните заведения в града под тепетата и се славеше не с какво да е, а със своите гей и травестит шоута. Малко по малко обаче нощното заведение пое към фалит, докато най-сетне затвори врати. В края на 2014 г. общината в Пловдив купи вече бившия бар, за да го трансформира в информационен център.

Сред другите завоевания „от друг бряг” на чалга певецът е бил и собственикът на мебелите „Явор”, който е и спонсор на по-голяма част от клиповете му. Връзката му с Благо Солов започва непосредствено след тази със собственика на „Калигула”.

„Мога да потвърдя, че е така. Лично бях с Галин в един и същ хотел преди време с пловдивския бизнесмен. Той го използваше, за да му урежда участия и да пробие на фолк сцената, след това се прехвърли към собственика на мебелната къща „Явор” Благо Солов. Той не крие сексуалната си ориентация нито от жена си, нито от познати или бизнес партньори”, пише „Уикенд”.

Галин не спира да се изявява като мачо и да си качва снимки с различни красавици, все с цел да „замаже положението” около сексуалната си ориентация. Опитите му обаче удрят на камък, защото бившите му сексуални партньори издават предпочитанията му. Стряскащо е не само, че са от мъжки пол, а и тяхната бройка – над 100, ако се вярва на слуховете във фолк средите. Галин често използвал и страницата си във „Фейсбук” като място за свалки и редовно си намирал сексуални партньори от социалната мрежа.

Най-скандалната информация, свързана с фолк идола е, че преди време е направил бебе на своя приятелка и след това се е покрил. Момичето било на едва 18 години, когато разбрала, че е бременна. Той обаче страшно се стреснал и заявил, че не може да поеме отговорност. Спрял да се обажда на девойката и дори не разбрал какво е станало с наследника му, твърди клюка в чалга средите.