Мистериозното сваляне от ефир и от сайтовете за видеосподеляне на клипа към "Само за минута" на Камелия и Галин бе коментирано от певицата още в края на март, а сега и изпълнителят на "Пайнер" даде своя отговор по въпроса.

"Истината е, че фирма "Пайнер" решиха да свалят този клип. Те имат правата над него, както и над всички проекти. Може би, ако някой има въпроси свързани с това, трябва да се обърне към тях, а не към мен, защото аз съм само един артист-изпълнител и нямам права над нещата, които правя…" - заяви той пред provokator.bg.

Галин е категоричен, че не е забравил как в началото на кариерата Гергана му е подала ръка и споделя: "Старая се да й помагам. Старая се да знам какво прави от гледна точка на песни, клипове, проекти и т.н. Иска ми се да бъде малко по-продуктивна, защото знам, че има потенциала да бъде много, много успешна".

На въпрос дали помага скандалът в шоусредите, той отговаря така: "Като цяло аз не се вълнувам от тези неща. Не знам до колко помага и до колко пречи. Нещото, което най много помага на мен, това са песните. Предпочитам да залагам на проекти, а не на скандали".

Макар че мнозина го определят като новия секссимвол на попфолка и усеща вниманието на фенките, певецът подчертава, че не се чувства като такъв, пише сигнал.бг.

"Не се чувствам като секссимвол. Чувствам се като изпълнител, който прави интересни неща, чувствам се харесван от аудиторията. Просто предпочитам да ме определят като добър изпълнител, а не като секссимвол" - казва той.