След дебюта си на турнето “Планета Лято 2014”, Галин успя да разшири кръга на почитателите си. Той е категоричен, че участието му в турнето е било едно голямо удоволствие и чест да попадне на тази сцена.

“Всичко мина като на филм, много бързо. Емоцията бе незабравима, а притеснението не толкова голямо, въпреки че бях дебютант. Не съм предполагал, че така силно ще викат за мен и ще ме аплодират. Хубавото е, че много деца имаше сред публиката, които не могат да отидат да ни гледат в нощните клубове, а на турнето имаха тази възможност. Надявам се догодина, ако има турне, отново да участвам. А това зависи от мен – да работя и да направя хубави проекти”, разказва певецът пред "Автограф".

“Момче без сърце”, “Все напред” и триото “Между нас” са били песните, на които почитателите са реагирали най-шумно, казва младият изпълнител.

Галин е на мнение, че в момента на музикалния пазар се усеща глад за млади изпълнители. Според него музикална компания “Пайнер” има нужда от нови попълнения - и момчета, и момичета, които да работят и да се развиват.

“Когато сме повече хора, е по-хубаво, защото всеки иска да даде най-доброто от себе си и в такава една среда на много проекти и песни всеки се стреми да се отличи по някакъв начин. Но конкуренцията трябва да е градивна. Така че е хубаво да има много изпълнители и всеки да има своя почерк и стил” - подчертава той пред Планета ТВ.

Певецът е решил в скоро време да зарадва своите почитатели с дебютен албум, тъй като вече има необходимия брой песни за един такъв проект.

Галин споделя още, че е имал едно различно лято, наситено с много ангажименти по морето, участие в турнето и след това заслужена почивка. След “Планета Лято 2014” е успял два пъти да отиде с приятели на море. Певецът казва, че обича да летува на нашето Черноморие, защото го намира за много красиво и достъпно като цени, пише signal.bg.