search icon
search icon

Мария Илиева и Атанас Колев правят секс в тоалетна във Варна!

Мария Илиева и звездата от миналогодишния „Х Фактор” Атанас Колев все по-често позволяват на околните да забележат интимността помежду им

Мария Илиева и звездата от миналогодишния „Х Фактор” Атанас Колев все по-често позволяват на околните да забележат интимността помежду им, макар доскоро да пазеха под пълен секрет връзката си.

залюби 20-години по-младият от нея рапър преди 3 месеца, като от няколко седмици насам двойката съвсем спокойно показва чувствата си в барове и заведения, дивят се околните пред „Уикенд”, пише hotarena.net.

Скандалната двойка бе засечена през изминалия уикенд в популярното варненско заведение „Рапонги бийч”, където изпълнителите често имат ангажименти. След програмата си певците останаха да се забавляват в клуба и привлякоха очите на всички с открито демонстрираната си близост.

Стоейки един до друг в шумна компания, Наско на няколко пъти опипа бедрото на кака си Мария, а тя не спря да му се хвърля по врата и да го прегръща пред всички.Черешката на тортата бе, когато двойката се отправи към тоалетната на заведението под ръка, и няколко минути по-късно излязоха оттам видимо доволни. Пред приятелки самата музикантка се хвалела, че 18-годишният Наско се справял отлично в леглото и двамата не спирали да консумират чувствата си де що им се удаде възможност.

Близки до изпълнителката на „Стерео стая” разказват, че тя обгрижвала по всякакъв начин новият си любимец и очевидно интересите й към нея не са от ден до пладне. Освен, че се стремяла да го задоволи в личен план, тя не спирала да му пробива път и на голямата сцена. Брюнетката пуснала де що има връзки, за да урежда творчески участия на младия си любовник, с цел да му пълни джоба.

Отделно тя го влачела подир себе си на всяко свое участие под претекст да изпълняват заедно дуетното си парче „Така да е”, като задължително му цъкала по някой и друг стотак, за да се чувства и той на ниво.

Очевидно рапиращото момче от Варна също е готово на всичко, за да се нареди името му час по-скоро до това на Криско и 100 кила.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари