След неоспоримия успех на концерта на Лили Иванова състоял се в “Арена Армеец” през ноември на 2012 г. Живко Петров представя един нов музикален проект с участието на Мария Илиева, Белослава, Любо Киров, Орлин Павлов, JP3.

Проектът вече беше представен изключително успешно в Летния театър на град Варна през лятото и предстои да бъде осъществен и в София. Специалното участие на “Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова ще превърне концерта в едно истинско музикално пътешествие пресъздаващо любимите хитове на българската поп-сцена.

Сред песните, които ще звучат с изцяло нов аранжимент са безспорните хитове “Секунда”, "Чикаго",“Лунен сън”,  "Играя Стилно",“Слушай ме”, “Всяка година по същото време”, “Между две луни”, “Има ли цветя”, “Сама”,"Мога","Имам само теб".

В сърцето на проекта е известният български пианист маестро Живко Петров, който събира за първи път на една сцена най-обичаните изпълнителни от съвременната поп-сцена и заедно пресъздават едно ново, различно и изключително музикално пътешествие в света на поп, класическата и джаз музиката.

“За мен е чест и удоволствие, че имам възможност да представя това невероятно музикално пътешествие, заедно с най-доказалите се имена от българската поп сцена, които са не само мои съмишленици в музиката през годините, но, смея да твърдя, и мои приятели” каза Живко Петров.

Концертът ще се състои на 9 декември, 2013 г. в зала 1 на НДК,от 19:30 часа.

Билети в мрежата на TICKETPRO.