Графа, Мария Илиева, Орлин Павлов, Сантра, Спенс, Любо Киров, Печенката, Бобо, Jahmmi, Били Хлапето, Михаела Филева, Теа, DJ Борче и Индира произведоха невероятна шоу продукция на сцената на столичния клуб „Once Upon A Time… Biblioteka“.

Поводът беше излизането на двойната колекция на Графа „Дим да ме няма“, която включва CD с хита на 2012 „Дим да ме няма“, актуалния сингъл “Causa Perduta”, ремикси на най-известните му песни и DVD с откъси от концертни изпълнения, видеа и мейкинг.

В предварителната информация от Монте Мюзик обявиха само част от имената на звездните гости, които трябваше да излязат с Графа на сцената, но Влади Ампов реши да импровизира като покани на сцената всички приятели, с които има общи песни и които бяха уважили промоцията.

Това направи партито още по-енергично и истинско и удължи времетраенето му с близо час. VIP гостите Мария Игнатова, Кремена Халваджиян, Любен Дилов-син, Даниела Кузанова, Румен Бояджиев, певицата Рут, рапъра 100 Кила, Алекс Раева и DJ Дончо, Александър Сано-Среброто, Веси Бонева, Еди Казасян, Живко Петров, Young BB Young, Елица Тодорова, Стоян Янкулов и много други искрено се забавляваха с музикалното шоу.

Феновете пък се възползваха от възможността първи да се сдобият с новия албум на Графа и да вземат автографи от звездата. Независимо, че изпълнителят беше на сцената близо два часа, не отказа автограф на нито един почитател и разписваше дискове до полунощ.

Двойната колекция на Графа „Дим да ме няма“ вече се разпространява в мрежата на популярни национални издания.

Вижте още снимки във фотогалериите:

Представяне албума ''Дим да ме няма'' на Владимир Ампов-Графа

Премиера на двойния албум на Графа ''Дим да ме няма'' - част 2