Ивелина Колева представи песента, на която залага да я отличи като един от изпълнителите със свой собствен стил – “Две жълтици”.

Видеоклипът вече може да гледате в Planeta Official в Youtube, както и в ефира на телевизия “Планета”, а изпълнителката разкри, че именно тя е любимата и нова композиция, която е изпяла от душа и сърце. Автор на музиката и аранжиментът на “Две жълтици” е Деян Асенов, а текстът е дело на Полина Дакова, пише planeta.tv.

“Аз съм изпълнител, който от години пее по сватби и исках в репертоара си да включа подходяща песен, която да е музикален поздрав и послание към публиката. Избрах обаче мелодия, която е по-различна, по-сериозна и вярвам, че ще докосне хората, защото това е една силна история за любовта, връзката между баща и дъщеря и поверието за златото”, откровена е изпълнителката.



”Две жълтици” бе представена с ефектен и въздействащ видеоклип, който още повече засилва посланието на песента. Режисьор е Радослав Георгиев, а Ивелина Колева признава, че е избрала да я представи със сюжетно видео, за да докосне зрителите освен с мелодията и с въздействащи кадри.
Специални участници в клипа са много от приятелите на Ивелина Колева, както и нейната дъщеря Виктория, а “Две жълтици” вече се радва на внимание и положителни отзиви от аудиторията.