Изключително топло бе посрещната Джена от своите почитатели в Пловдив за нейния първи фен клуб там.

Музикалният празник със звездата на телевизия “Планета” се състоя на 8 май в известен клуб, който едва събра всички желаещи да се срещнат с любимата си певица, съобщават от музикалния канал, пише signal.bg.

И този път феновете зарадваха Джена с много изненади, безгранична любов и интересни подаръци, а тя им се отблагодари за цялата обич с много музика, добро настроение и прекрасна торта, направена специално за всички тях.

Възможност да излязат на сцената с любимката си получиха всички присъстващи, а заедно с най-малката си почитателка - Роси Мараджиева, Джена изпя актуалния си хит “Спри да ми досаждаш”.



Празникът продължи няколко часа като певицата не пропусна да раздаде автографи и да се снима с многобройните си почитатели.

“Много съм щастлива, че имам възможност да се срещна с всички тях. Любовта им е най-големият стимул за мен и затова исках чрез фен клубовете да им подаря частица от себе си, да усетят моята любов и уважение към тях”, сподели тя.

Водещ на събитието и в Пловдив бе Атанас Михайлов, който ще представи най-запомнящите се моменти от фен клуба в предаването “Бъди звезда”.

Следващият фен клуб на Джена ще бъде в София, където на 13 май в Plazza Dance Sofia.