Раздялата между Ники Михайлов и Алисия е факт.

Фолк певицата и футболиста потвърдиха, че са скъсали, но не пожелаха да дават повече подробности по темата.

Близки до изпълнителката обаче разкриха, какво доведе до драматичната развръзка. И бъдете сигурни – този път разлъката не е на шега!

Припомняме, че Алисия призна, че раздялата й с Ники е вече от един месец. Истината обаче е, че проблемите между двамата траят вече близо половин година. Тръпката помежду им отдавна угаснала, най-вече от страна на Михайлов, който дори нямал желание за секс. А за една жена няма по-лошо нещо от това да се чувства нежелана! Докато Алисия опитвала да съживи любовния им живот и да накара Ники отново да я пожелае, разбира и каква е причината за намаленото му либидо. А именно – друга жена.

Въпросната брюнетка, за която вече писахме, явно доста е завъртяла главата на Ники. Защото след поредния тежък разговор с Алисия, Михайлов й е казал, че няма никакъв смисъл да продължават да го играят влюбени. Така преди месец Ники казва край на певицата!



Добрата новина за Алисия е, че ще задържи Аудито, което Ники й подари за Коледа. Припомняме, че националният вратар зарадва певицата по празниците с Q7 – втора употреба, пребоядисано в розово.

Като жест и благодарност за близо 4-те години заедно, Михайлов решил да й остави колата. За сметка на това пък вече е изтеглил гардовете, които я охраняваха и които ползваше като шофьори по участия.



Най-много от раздялата „намазал“ бащата на Ники – Боби Михайлов. Не е тайна, че той никога не е харесвал Алисия, и щом научил за скъсването, подскочил от щастие.

Последният разговор между Алисия и Ники бил много тежък. Двамата си казали толкова жестоки неща, че вече дори не искат да се погледнат. Фолк певицата дори не „следва“ Михайлов в Инстаграм, блокирала го е и от Фейсбук.

За да не се срещат очи в очи, изпълнителката е изпратила брат си да й събере багажа от къщата на Ники в Мерсин.