Александра Тюркмен се установи в Ню Йорк през лятото на миналата година и започна работа като хостеса в най-тузарската дискотека на Голямата Ябълка – „Спейс Ибиза Ню Йорк”.

Именно там 22-годишната брюнетка срещнала Виталий – наследник на влиятелен руски мултимилионер, собственик на няколко алкохолни завода в Америка, пише „Уикенд“, цитира blife.bg.

Наследницата на Фатик и милионерският син Витя са гаджета отскоро – излизат от около месец.. Самата Алекс предпочита да запази в тайна от медиите връзката си с младия баровец, която се развива с бурни темпове.

Преди дни Александра и Витя направили своя светски дебют в Ню Йорк – „братушката” завел изгората си на 50-ия юбилеен Руски бал в Америка, който по традиция се провежда в 5-звездния хотел „Плаза”. Кувертът за традиционния Руски бал в Ню Йорк е твърдо фиксиран на 5 000 долара, като парите се даряват за благотворителност.

На тузарското парти Алекс успяла да омае всички руски олигарси, след като демонстрирала последния си подарък от Витя – уникална вечерна рокля на „Диор”, сякаш шита специално за нея.

От перфектния външен вид на наследницата на Фатик била впечатлена и световно известното оперно сопрано Ана Нетребко, която изнесла концерт за руските баровци съвместно с тенора Пьотр Бечала и „Метрополитън Опера”. След грандиозното музикално представление Ана Нетребко се настанила на масата на Александра, тъй като бащата на гаджето й Витя бил сред най-маститите спонсори на Руския бал в Ню Йорк.

Като научила, че Александра Тюркмен е от България, Ана Нетребко веднага заговорила за Райна Кабаиванска, която определила като най-значимото сопрано на операта. Руският бал приключил в малките часове на нощта, а след бляскавата вечеря Александра и гаджето й отишли на дискотека.

„Алекс е много щастлива с Витя, той е истински джентълмен. Младежът вече настоява Александра да се премести в апартамента му, който е на последния етаж на небостъргач в Манхатън, но нашата е свикнала на самостоятелност и засега отказва да се премести. Преди дни Витя опитал да й подари златен часовник с инкрустирани диаманти, но Алекс го върнала, тъй като майка й казала да не приема такива подаръци, защото носят нещастие”, споделя приятелка на Александра Тюркмен.

Паметливи наблюдатели на ъндърграунда припомниха, че Адриана Тюркмен, вдовицата на Фатик и майка на Александра, има страх от часовници след смъртта на мафиотския бос.

Ден преди Фатик да бъде разстрелян от наемен убиец на кръстовището на булевард „България”, всички часовници в къщата му спрели. Жена му Адриана ги курдисала наново, а малко по-късно научила смразяващата вест, че любимият й мъж е ликвидиран.