search icon
search icon

Мария Илиева: "Видимо доволни" не е създадена да възпитава децата

"Родителите трябва да общуват с децата си и да им обясняват"

"Искам да изразя своето възмущение към решението на Съвета за електронни медии (СЕМ) да глоби всички медии, които излъчват "Видимо доволни".

Това е двоен стандарт, слушали ли са песните на Спенс, Ъпсурт и Мишо Шамара, явно не са. Родителите трябва да общуват с децата си и да им обясняват, а не да оправдават неуспехите във възпитанието със "Видимо доволни" или друг проект на изкуството.", заяви Мария Илиева пред Люба Кулезич.

Звездата за пореден път изрази възмущение към регулаторния медиен орган, който не одобрява дуетното й парче с Криско.

Това беше и поводът Мария Илиева и рапърът да пратят гневно писмо до СЕМ, в което обясняват подробно, че са обект на дискриминация от страна институцията.

Кулезич потърси мнението и на председателя на СЕМ Георги Лозанов, които отново обясни, че е длъжен да защити подрастващите от лошо влияние.

"В текста на "Видимо доволни" изпълва първичното в секса, неговата наслада, а не чувствата в акта. Това е заплаха за моралното и психическо здраве на сексуално неопетнените, които сме длъжни да опазим. Може да звучи бабешки, но СЕМ е консервативна институция и сме длъжни да спазваме закони.", обоснова се Лозанов.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари