Тити Папазов напусна Къщата на VIP Brother по собствено желание.

Той излезе със сълзи на очи в името на баскетболния клуб Левски, който според него отчаяно се нуждае от своя треньор в момента.

Решението на Тити накара Big Brother да отмени номинациите за изгонване.

„Говорихме за картината с двата кораба. По професионални изкривявания в къщата се превърнах в треньор. В рамките на един месец имах два отбора – едните сте вие, а другият си е моят. Той в момента се мъчи. Представих си тези два кораба – в единия е отборът ми, а в другия съм аз с вас. Трябваше да избера дали да остана при вас, или да отида при кораба, който потъва, и в който са моите играчи”, заяви треньорът.



„Бях убеден в едно – когато ме канеха и споделях със свои близки, че ще вляза във формата, всички твърдяха, че шоуто те изопачава. Но никой не може да те промени. Аз влязох, бях себе си и доказах, че ако човек има качества и може да превъзмогне егото си, никой не може да го направи глупак, невъзпитан или лош”, каза треньорът.

Мястото на Тити в Къщата обаче не остана празно за дълго, веднага след неговото излизане прага прекрачи майката на Албена Вулева.



Людмила Захажаева е известна в социалната мрежа, където коментира всеки пост в страницата на VIP Brother. Още с влизането си тя потърси да поздрави Тачо, а дъщеря ? беше в шок и не можа да повярва на очите си.

По време на живото предаване видяхме и новата седмична мисия на Съквартирантите „Диктаторът”. В нея Тачо е абсолютният господар на Къщата, а Жени е неговата първа дама.

Те могат да правят каквото поискат с останалите, а целта е на следващите номинации да получат най- много негативи.

Зорница Линдарева беше първата, която се възпротиви и дори поиска да откаже да участва в мисията и да напусне незабавно Къщата. Манекенката отказа да бъде командвана от бившия си любовник и съпругата му, особено след случката, при която той я зашлеви.