search icon
search icon

Мария Илиева - най-влиятелната дама в българския шоубизнес

Певицата се нарежда на 9-о място в класацията топ 70 на "Форбс"

На официална церемония на 30-и септември списание "Форбс" представи втората си поредна класация на 70-те топ знаменитости в България.

Мария Илиева отново се нареди в челната десетка, като за втора поредна година е обявена за най-влиятелната дама в българския шоубизнес.

Класацията следва методологията на американското издание, измерваща успехите на популярните личности. Критериите, по които е направено подреждането, са: успехи в областта, в която се изявяват; участие в проекти, различни от основната дейност – като благотворителност и други обществени каузи; честота на медийните изяви и активност в социалните мрежи. В световен мащаб класацията тази година оглавява Бионсе, а подгласници са ѝ ЛеБрон Джеймс, Доктор Дре, Опра Уинфри и Елън Дидженеръс.

За Мария Илиева, която не само за втора година е в челната десетка на българските знаменитости, но е и най-влиятелната дама сред тях, това е поредно признание за 2014г. Певицата, която за трети пореден сезон е жури и ментор в шоу №1 в света X Factor, оглави и всички национални класации с „Видимо доволни” в дует с Криско. Песента е най-гледаният български видеоклип в интернет, като в YouTube гледанията са близо 10 милиона.

В предстоящите месеци Мария Илиева продължава с националното си турне. Певицата разкрива, че съвсем скоро ще издаде нов сингъл и разкрива, че подготвя голяма изненада преди края на годината.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари