search icon
search icon

Защо Брад и Анджелина скриха сватбата си?

Изненадващата новина, че Брад и Анджелина са се оженили тайно в имението си във Франция, дойде като шамар за всички американски медии

Изненадващата новина, че Брад и Анджелина са се оженили тайно в имението си във Франция, дойде като шамар за всички американски медии, които в последните месеци не спираха да разпитват двойката кога ще сключат брак.

След като дълго време отричаха, че ще се оженят скоро, те го направиха точно така, както искат - спокойно, без медийна истерия, и в компанията на най-близките си, които са наброявали точно 22-ма човека.

Мечтата на шестте им деца, да ги видят застанали един до друг пред олтара, най-накрая се сбъдна, като всички хлапета се включиха в церемонията.

"Беше абсолютна изненада за всички, макар че те планираха да направят сватбата, когато дойде най-подходящият момент", сподели анонимен приятел на двойката пред медиите, пише bliasak.bg.

"Всички са много щастливи за тях. Присъстваха само семействата и приятелите им, точно както те искаха", допълнил още мъжът. "Най-накрая го направиха. Въпреки че винаги сме ги определяли като женени, вече е официално.''

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари