Певицата Емануела вероятно ще става снаха на сем. Диневи.

От поне шест месеца тя има връзка с едното от шестте деца на Динко Динев - Димитър, който днес празнува 27-ия си рожден ден. Той е негов син от единствения му брак - с бившата му съпруга Нели. Учил е в частен колеж в София, а след осми клас - бизнес в британския университет “Кеймбридж”. Още като студент започва да помага на баща си в бизнеса.

Емануела и Димитър очакват първото си дете. Новината потвърдиха и от пресслужбата на компанията “Диневи Груп”. Ако лекарите са разчели вярно, това ще е вторият син на Емануела, която вече има едно момче. 14-годишният Христо е от първия брак с неизвестен на широката аудитория мъж, но живее при нея.

Емануела е в четвъртия месец, но няма намерение скоро да спира да пее. Заета е с участия по Черноморието цяло лято. Казва, че дори след като роди, ще изчака само две седмици и отново ще се върне на сцената.



С Димитър вече говорят за сватба, но дали ще изчакат бебето да се роди, не издават. Родителите на бъдещия татко били изненадани, но очаквали с нетърпение внучето. Емануела и Димитър нямало да купуват нищо за бебето или да кажат името му, преди да се роди, от суеверие, разказа пиарката на певицата Злати Младенова.

Слуховете за връзката на Емануела с Димитър Динев започнаха веднага след раздялата с предишния съпруг Никола Стоянов, с когото се венчаха на живо в риалитито “Къртицата”. Двамата не са заедно от миналата есен.

Тогава певицата разказа, че си е направила операция на гърдите като Анджели Джоли, но много преди нея. Страхувала се, че многото интервенции в тази област може да допринесат за оформяне на бучки. Затова сега няма млечни жлези, но не личи, защото има силикон, пише "24 часа", пише signal.bg.