Освен изпълнител, той е автор на текста, музиката и съ-автор на аранжимента. Режисурата на видеото към “Ако още веднъж” е поверена не на кой да е, а на Тодор Чапкънов – син на известния скулптор Георги Чапкънов. Тодор е режисьор на много от клиповете и рекламите, които ни заобикалят, а също и на историческата сага “Дървото на живота”.

В главните роли разпознаваме и едни от талантливите и харесвани наши актьори. Сред тях е

с „Аскеер” за Изгряваща

в пиесата „Три сестри” на Крикор Азарян в Младежкия театър (от 2008). В “Ако още веднъж” си партнира със съпруга си в живота – Александър Алексиев (Алек) – син на актьора от Народния театър Стоян Алесиев. В последно време Алек и Яна прекарват голяма част от времето си в Лондон, където участват в различни театрални и филмови проекти, а преди няколко месеца се роди и тяхната дъщеря. В рамките на последния “София филм фест” киноманите пък гледаха Алек в лентата на режисьора Павел Г. Веснаков - “Чест“. Крехката Гергана Данданова от Театъра на Българската армия, също блести във видеото на песента “Ако още веднъж’, а в ролята на младоженците “ДА” си казват – младата актриса Радина Боршош и музиканта Йордан Митов.

Изпълнителят на “Ако още веднъж” споделя, че по желание – песента може да се слуша и гледа “не веднъж”, а “още веднъж” и “още веднъж”…

Първата песен на продуцента Мирослав Боршош – “Ако още веднъж” се появи на бял свят.



Яна Титовазвезда



Фото кредит: Артишок