След двугодишно отсъствие от софийска сцена, Георги Христов обяви дата за концерт в столицата.

Певецът събира почитателите си на 26 ноември /сряда/ в зала 1 на НДК от 19.00 ч. На шоуто ще представи дългоочаквания си нов албум, издържан в стил мелодичен поп. Дискът е планиран да излезе официално на пазара до края на годината.

В концерта ще вземат участие бендът на Георги Христов „Черно и бяло” и специални гости!

„Моите почитатели очакват от мен качествен продукт! Нямам право и не мога да си позволя да ги разочаровам! Надявам се с концерта си да им подаря малко радост и топлина, да излязат от залата изпълнени с енергия и положителни емоции!” – каза Георги Христов в началото на подготовката за голямото събитие.

Галаконцертът в София е част от Националното турне на Георги Христов - 2014, което стартира от Варна в края на април. Спектакълът в морската столица традиционно се увенча с огромен успех, поради което организаторът запази дата за провеждане на втори концерт в града - коледен, на 11 декември.

Националното турне на Георги Христов включва над 10 града в страната. На 26 юни ще бъде концертът в Пловдив, а на 9 юли – в Бургас. Следващите градове са Русе, Шумен, Стара Загора, Ямбол, Сливен, Враца, Плевен, Кюстендил, Благоевград, Ботевград и др. Датите са в процес на уточняване.

Билетите за концертите ще се продават в мрежата на Eventim.bg. Има специални ВИП места с пакет подаръци.