След скандалните разкрития за тарифите на фолк звездите, лъснаха и хонорарите на поп и рап изпълнителите.

Оказа се, че естрадните изпълнители взимат повече дори и от най-нашумелите рап и чалга звезди.

Така например Лили Иванова не скланя да пее за по-малко от 14 000 лева, при това сумата е без ДДС. Васил Найденов обаче е доста по-скромен. Срещу  6500 естрадната легенда извива глас на сцената.

Ветераните от „Сигнал“ пък гонят певеца с хонорар от 6000 лева. С 2 бона по-малко струва поканата за участие на рапърите на „Ъпсурт“, които се навиват за 4000.

Срещу същата сума се навива да пее и хитмейкърът 100 Кила. За по-малко от 5 бона обаче уста не отварят нито Георги Христов, нито Веселин Маринов.

Графа и Мария Илиева пък се навиват срещу 4800 и 4500 съответно, за около час и нещо участие в нощен клуб. Докато Криско може да склони и срещу 3800 лева.

Далеч по-скромни са хонорарите на Йорданка Христова и Силвия Кацарова. Срещу 4 бона любимата певица на Освалдо Риос извива глас. Новобрачната Силвия Кацарова пък приема и срещу 3500 лева.

Любимата звезда на България Орлин Павлов обаче е далеч надолу в листата на поп звездите. Певецът приема и срещу 2300 лева, да пее, а със 100 по-малко взима Лора Караджова. Естрадните звезди Мими Иванова и Роси Кирилова приемат покани за участия срещу 2 000 лева, пише "Уикенд", цитира hotarena.net.

В края на листата се нареждат Мишо Шамара, Бобо, Михаела Филева и Печенката. Техните хонорари са далеч по-ниски в сравнение на останалите им колеги.