Къци и Фънки се изправиха един срещу друг като участник и жури в „Като две капки вода".

До куриозната ситуация се стигна, след като Юлиан Константинов си счупи крака и някой трябваше да го замести спешно в предаването.

Продуцентите се спряха на провокативния музикант в името на доброто шоу. След общото участие на Фънки и Къци във „ВИП Брадър" те станаха едни от най-големите врагове в шоубизнеса у нас. С времето изгладиха някои от различията си и започнаха да се майтапят с караниците си. Въпреки това русенецът не е предполагал, че е възможно да му се случи Фънки да оценява работата му. Музикантът бе пестелив както в хвалбите, така и в критиките си. Въпреки провокациите на Рачков и Зуека да си каже какво мисли, той коментира само, че не му харесвал чорапът на Къци. „Искаше му се да го насоли добре, но го предупредиха да не влага лично отношение", коментираха близки на рокаджията.

Къци пък направи чудеса от храброст, само и само да не му намерят никакви кусури в имитацията. Той се нае да изиграе едновременно Кристина Димитрова и Орлин Горанов, като двете половини от тялото му бяха с различен грим и дрехи. Когато дойде време за оценките, Фънки прояви щедрост и даде на Къцамун цели 5 точки, което всъщност бе една от най-високите оценки на журито за шоумена, пише ''Всеки ден''.