Близкият приятел на Николета Лозанова - Азис, преминава през труден период в личния си живот.

Въпреки това той се съгласи да застане пред камерата на “Поверително от NL” за едно откровено и болезнено интервю пред настоящата половинка на бившия му съпруг – Ники Китаеца.

Най-обичаната фолк звезда няма да сдържи сълзите си и ще признае кой е мъжът, когото истински обича, какъв е влюбеният Азис и какъв е Васил в секса.

„Позволих да се грижат за мен и ми стана неудобно. Започнах да получавам подаръци, които не съм заслужил. Скъпите подаръци ме изнервят и оставам с усещането, че дължа нещо на някой”, заявява Азис пред Виолета и допълва:



“Доста често ми се случва да се чувствам безсилен. Някак свикнах да има мъжко рамо до мен и сега то ми липсва. Избирам слаби играчи, за да доминирам над тях. За мен любовта е съжителство и напасване на характери.”

Пред настоящата съпруга на бившия си съпруг Азис е болезнено откровен и не се притеснява да сподели:

”Пазя халките от сватбата с Ники Китаеца. Те ми напомнят какво не трябва да повтарям. Не можех да те понасям когато станахте двойка с Китаеца. Видях първата ви снимка, изглеждахте страхотно заедно и ме заболя, че някой може да бъде щастлив без Азис.”

Васил дори не се притеснява да разкрие:

”С Николай си пиша в социалната мрежа. Коментирал е споделеното от мен като приятел и се ядосва за мен.”