Михаела Филева си показа рогата, като извърши нещо непростимо спрямо приятеля си.

Този мъж днес е съсипан, защото Михаела Филева му изневери. Тя сложи рога на половинката си, в която се кълнеше, с партньора си по танци в шоуто "Дансинг старс".

Това написа жълт вестник преди дни, а веднага след това бе преписан от много други такива сайтове. Ето каква е истината.

Лъжа е, че Михаела Филева е влюбена в Светлин Димитров - партньора в танцувалното шоу "Дансинг старс".Младата певица толкова се възмути от написаното в жълтите медии, че опроверга лъжата с голяма публикация в профила си във фейсбук, пишат от в. "24 часа".

"Уважаеми" бледи подобия на журналисти, чета и се смея! Дори не мога да се ядосам на подобни "статии". Просто се смея. Това е трагикомичен пример за медийната ни действителност. Приемам за огромен комплимент факта, че моята личност е стожер за вашето въображение. Благодаря за отделеното време и изхабените епитети", написа тя.

И добави:

"Пиша статуса само защото тази нелепа лъжа чета от вече няколко интернет платформи, а хората, които ме познават, добре знаят, че за мен истината е висша ценност. Та... отговорно заявявам, че нито дума от написаното не е истина."