Пълна мистерия цари около бременността на Мартина Огнянова.

Балерината, която вече повече от три години върти тайна любов с шефа си Слави Трифонов, изненадващо възвърна предишната си перфектна фигура, пише "Всеки ден", цитира . Няма и следа от наедрялото коремче на красивата блондинка, заради което наскоро тръгна мълвата, че очаква дете от Дългия.

Тези дни Мартина пак демонстрира добре познатата на зрителите на "Шоуто на Слави" стройна осанка. Русокосата танцьорка е видимо отслабнала, а коремчето й, което предизвика истинска истерия сред феновете на Дългия, мистериозно се стопи.Светкавичната промяна във визията на Мартина, за която казват, че вече е официално годеница на Слави, даде повод за нова вълна от слухове в светските среди. Според клюката половинката на шоумена е направила спонтанен аборт малко след забременяването си. Това доста е травмирало и нея и Слави Трифонов.

Напоследък Дългия обикаля посърнал коридорите на Би Ти Ви. Шоуменът бил мрачен и потиснат, а настоятелните питания на колегите си отклонявал, без да дава обяснение за меланхоличното си състояние.

Танцьорката повече от месец не ходела на работа заради преживяния стрес. Сред другите предположения е това, че балерината не е била бременна, а просто напълняла и сега си е възвърнала формата.