Част от Фестивал на цветовете, който ще се състои на 21 юни на стадион Академик, ще бъдат едни от най-обичаните млади музикални таланти на България - Весела Бонева, Дивна и Михаела Филева.

Те ще се присъединят към вече обявените имена на DJ Rusko, Fly Project, DJ SASH! и Fireter.

Весела Бонева (Vessy Boneva) се занимава с музика от 5-годишна, а едва на 17 печели наградата „БГ талант” на „БГ Радио”. С уникалната си смесица от денс и поп музика на световно ниво Vessy Boneva има в дискографията си парчета като "Ring The Bells", "Believe" и "If You Ever Want to Touch Me" и е носителка на награда за "Най-добър български видеоклип" на МAD TV Гърция. През май 2011 г. Vessy е поканена за участие в австрийския клуб "U4". Мястото е известно с концертите на легендарните изпълнители като Принс, Шаде, Давид Гета. Vessy Boneva има два самостоятелни албума зад гърба си, както и участие в единствения по рода си хаус проект в България – Planet Magic Livе, с които правят тоталният хит “To Fuck” и успяват да превземат всички музикални класации у нас. Много скоро Vessy подобрява този успех, когато сингъла й "Thouch" влиза директно на 6-то място в престижната музикална класация World Chart Express на MTV. Интересен факт за Vessy е, че тя става част и от турнето на "Комиците" и взима участие в предаванията и последвалите партита заедно с Графа и група АКАГА. Освен на сцената Vessy Boneva се изявява и на големия екран като дублира анимационни филми, а именно нейн е гласът в БГ версията на спечелилата „Оскар” лента "Замръзналото кралство".



Дивна Станчева, по-известна като Дивна, става популярна едва 11-годишна, когато заедно с Миро става победител в ТВ риалитито "Пей с мен". През 2011 г. излиза дебютния й сингъл "Ти не можеш да ме спреш", продуциран от Миро. Популярността й продължава да расте. Взема участие в песента за българската коледна реклама на Кока-Кола заедно с много други вече утврдени български изпълнители. През 2012 г. записва сингъла „Готов ли си за мен“, по музика, текст и аранжимент на Криско. Година по-късно младата изпълнителка подписва с лейбъла "Монте Мюзик", в който са едни от най-нашумелите млади изпълнители в момента. В началото на тази година младата изпълнителка пусна нов самостоятелен сингъл „Мойта музика“, чийто автор е Графа.



Михаела Филева е само на 22 г. и вече е носителка на Награда за дебют (2013) на БГ РАДИО, Награда за пробив (2013) на 9 HIP HOP AWARDS, Награда за изпълнителка на година (2013) на BOX TV и Жена на годината, категория музика (2013) на сп. "GRAZIA". Става популярна с участието си в X Factor през 2011 г., където стига до финала и една от любимките на журито. Приета е на първо място в НМА „Панчо Владигеров“ в специалност Поп и джаз пеене. От средата 2012 г., тя става един от артистите в лейбъла на Графа, Monte Music. Известни нейни дуети са: "Когато ти трябвам", заедно с популярния рапър Били Хлапето, "Опасно близки" с участието на VenZy и "А дано, ама надали" с Графа. Първата си самостоятелна песен Михаела - баладата "Приливи и отливи", издаде през есента на миналата година.



Организаторите са подготвили и специални цени за групови билети за Великденските празници. Закупен групов билет за трима в периода 18 – 21.04 ще е на стойност 105 лв. и ще включва общо 3 торбички цветен прах. Така единичната цена на билета в група излиза 35 лв. Редовните билети за предстоящото българско издание на Фестивал на цветовете могат да се закупят в мрежата на Eventim в цялата страна на цени от 43 лв. (включващ една торбичка с цветен прах), 53 лв. (включващ пет торбички с цветен прах) и 63 лв. (включващ 9 торбички с цветен прах).

Торбичките с цветен прах към всяка категория билети ще се получават на самия фестивал, в деня на събитието, като на място посетителите ще могат да закупуват и допълнително количество цветове: 1 торбичка с цветен прах ще струва 4 лв., 4 торбички – 10 лв., а 9 торбички – 20 лв.