Откровеността на Азис е на път да го скара с още една негова колежка - Преслава.

Фолк кралят окачестви цицорестата изпълнителка като „парцалеса" заради евтиния й и селски начин на обличане, въпреки огромните й финансови възможности, пише ''Всеки ден''.

„Не може да изкарваш 10 000 лева от час пеене и да се качваш на сцената с евтини роклички, шити в Димитровград, които на всичкото отгоре са ти и подарък", коментира злостно Василка далновидността в гардероба на Преслава.

Открай време изпълнителката на „Водка с утеха" е укорявана от модните критици, че напук на възможностите си визията й е доста семпла и никога досега тя не е блясвала с тоалет на европейски диктатор на модата.

За сметка на това певицата винаги е облечена с обикновени роклички и костюмчета, които рекламира по ведомствения чалга канал „Планета" и е повече от ясно, че одеждите й са дадени даром.



Самата Преслава не обръща внимание на думите на Азис и е доволна, че въпреки всичко е най-търсената и харесвана певица, което за нея означавало, че феновете се интересуват от творчеството й, а не от това как изглежда.

Брюнетката не виждала смисъл да се изхвърля с пари за временни неща като дрехи и обувки, които утре ще отидат в казана за боклук.

И докато Преслава води класацията за най-зле обличаната певица според Азис, то кралят на фолка смята, че в бранша има имена, които държат много на външния си вид и се справят отлично в задачата да са в крак с модата.

„Мария, Галена и Цветелина Янева са просто неотразими. Винаги са с шикозни тоалети и ти доставя удоволствие да ги гледаш", споделя изпълнителят на „Напипай го".