search icon
search icon

Джаро сам пожелал да умре

Актьорът Михаил Билалов, който от началото на хитовия сериал „Под прикритие" вече е известен и в живота като Джаро, сам пожелал да се откаже от култовата роля

Актьорът Михаил Билалов, който от началото на хитовия сериал „Под прикритие" вече е известен и в живота като Джаро, сам пожелал да се откаже от култовата роля.

След като сценаристите не пожалиха дори дъщерята на комисар Попов и тя падна жертва на войната между гангстери и полиция, сърцето на коравосърдечния наркобос най-накрая се пропука.

Образът на Джаро вече бил изчерпан, а сюжетите, които можели да го спасят, са все по-невероятни. До последно от продукцията търсели варианти да спасят Туджаров. Така се родила идеята вместо войната Иво Андонов - Джаро да продължава до безкрай, единият от тях просто да умре. Този път обаче се намесил и Билалов, който преценил, че няколко години в кожата на наркопласьор му стигат, и иска да се захване с други проекти. И без това по улиците постоянно го спирали хора, които го наричали Джаро, и много от феновете му не знаели истинското му име.

След кратки колебания екипът единодушно решил, че ще жертва Туджаров, а Иво Андонов ще дерибейства на воля в следващия сезон. За да не остане и следа от жестокия наркобос, сценаристите ще се освободят и от наследницата му Ния Туджарова, която най-вероятно Мартин ще убие, за да бъде отмъстена любимата му Зорница.В момента се обмисля и дали в следващия сезон да бъде вкаран нов злодей като контрапункт на Иво Андонов, или конфликтът ще остане между доброто и злото, или полиция - наркотрафиканти. Според плановете на сценаристите се предвижда доброто да възтържествува и накрая всички лоши да бъдат или убити, или опандизени, разкриха от кухнята на сериала пише „Всеки ден".

Още не е ясно обаче какво ще се случи с любимеца на публиката - Куката, който играе и на двата фронта на войната.

Със сигурност обаче до края на сериала ще успее да отмъсти за семейството си. Другият герой, за когото още не е решено дали ще остане жив, е комисар Попов.

След убийството на дъщеря му обаче той далеч няма да бъде онзи безупречен професионалист, който беше в предишните сезони, а емоциите често ще замъгляват правилната му преценка.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари