Въпреки че са стари познайници от родните театрални среди и дори са завършили заедно НАТФИЗ, Мая Бежанска не храни топли чувства към своя колега Мариус Куркински.

Куклената артистка, на чиито крехки плещи се падна товарът да пресъздаде образа му в последния лайв на „Като две капки вода", се справи повече от скандално, като отявлено се подигра и осмя колегата си, пише ''Всеки ден''.

Бежанска през цялото време галеше и се отъркваше в плюшено зайче с отривисти жестове и странни мимики, а за финал завърши изпълнението на хита на Мариус „Стига бе" в компанията на жива овца, която Рачков качи на сцената.

„На всички стана ясно, че Мая откровено пародираше Куркински, въпреки че условието на шоуто е да го имитира, не да се подиграва. Всичките й жестове бяха лигави, обидни и непристойни, как може такова нещо", коментират зрителите.

Актрисата дотолкова се увлече в желанието си да изкара Мариус дърт пед***ст, че дори и след края на песента продължи с двусмислените коментари. „Ще си насъскам съсухреното зайче срещу вас", изцепи се Бежанска.