search icon
search icon

Гала ще си слага силикон!

Гала е поредната светска личност в България, която може да каже: „Благодаря ти, д-р Енчев"

Гала е поредната светска личност в България, която може да каже: „Благодаря ти, д-р Енчев".

Блондинката най-сетне, след години колебание, се решила да легне под скалпела на ВИП доктора и да си сложи няколко кубика импланти, пише „Всеки ден".

Гала отдавна искала да си напомпа гърдите, но все се дърпала от това действие от страх да не изгуби уважението на своите зрители. След като обаче забелязала, че гаджето й Стефан все по-често се заглежда по млади, цицорести мадами, Гала склонила и тя да си увеличи обиколката.„Досега се страхуваше да го направи от срам какво ще си кажат околните, но вече кризата на средната възраст си казва думата", говори се в Нова телевизия. Гала, която винаги гледала да мине тънко в сметките, си изпросила операцията безплатно от д-р Ангел Енчев, като му обещала, че ще му направи реклама в скъпия телевизионен ефир.

Като малка плевенчанката най-много се срамувала от гърдите си и за да прави впечатление на момчетата, тъпчела сутиените си с памук и намачкани вестници. Гала не си харесвала и носа, но не искала все още да го пипа, защото след щателно проучване разбрала, че подобни операции са много болезнени.

Снимки: Булфото

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари