Нахаканата Бориса Тютюнджиева, която сега се перчи в „Къртицата“, се е разминала на косъм от женски бой заради това, че преди години си позволила да преспи с Николай Михайлов зад гърба на тогавашното му гадже Николета Лозанова.

Моделката била притисната от плеймейтката да си признае, че е правила джиджи-биджи с вратаря, като срещата им не завършила с окървавени лица и проскубани коси само и единствено благодарение на охранители в бар.

Сеирът се разиграл около година и половина след коронясването на Николета за „Мис Плеймейт”, като по чудо не влязла в полицейските сводки, припомня си бивш бодигард на въпросното заведение, където се е разиграла драмата пише в. "Уикенд", цитира hotarena.net.

Няколко седмици преди разпрата между двете моделки, току-що трансферираният от „Левски” в „Ливърпул” Мамин Ники цъфнал в столична дискотека в мъжка компания, но си тръгнал под ръка с Бориса.

*Бориса

Без да се крият, плейбоят и компаньонката му се качили в неговия автомобил и потеглили с мръсна газ така, че да ги видят всички. За нещастие обаче ден-два след това, позьорската изцепка на Михайлов лъснала в пресата и, разбира се, била доложена на Николета, която по това време била на морето на почивка с родителите си.

„Въпросната нощ Николай й беше казал, че ще излиза на чалга, а на следващия ден трябваше да пътува до морето, за да я вземе. Но така и не можа да отиде след бурната нощ с Бориса”, припомнят си приближени до Лозанова манекенки. Пред Николета Мамин Ники отрекъл писанията във вестниците да имат нещо общо с истината, но плеймейтката взела нещата в свои ръце, за да установи правдата.

Скоро след изневярата на стража с Бориса, двете баджаначки се засекли на парти на еротично списание. В един момент се озовали сам саминки в един от ъглите на заведението, като в ролята на нападател била Николета, а на отбраняващ се – Тютюнджиева. Макар музиката да дънела на макс, женската врява огласила клуба.

*Николета

„По-добре е за тебе да ми кажеш истината, иначе ще измета заведението с тебе, ей, момиченце...”, заканвала се на риалити героинята бясната плеймейтка. Тя блъфирала пред съперницата си, че Михайлов й е разказал всичко, но иска да чуе и нейната версия за събитията от съвместната им нощ. Бориса се уплашила, когато към Николета се доближили и няколко нейни другарки от свитата й, и си изпяла и майчиното мляко. Разказала в детайли как в нощта след чалга купона Михайлов я поканила у тях, където двамата се отдали на страстен секс. Към 11 ч. на следващия ден вратарят я откарал с лимузината си в дома й.

Николета накарала Тютюнджиева да набере от нейния телефон общия им мъж. Когато Николай вдигнал слушалката, му се обадила Лозанова и му се троснала: „Можеш да забравиш за мен! Глупак!”, а сащисаният кръшкач прекъснал разговора.

Николета обаче изпаднала в дива ярост, когато в опита си да й се размине боя, наглата Бориса започнала да я прегръща и да й съчувства, че заради нея са й „поникнали рога”. „Николета тръгна да й посяга, но приятелките й я спряха. Тогава се намесихме и ние. Качихме Бориса в едно такси и я пратихме да си ходи, иначе боят нямаше да й се размине”, твърди охранител на клуба.

Изневярата на Михайлов с моделката от „Къртицата”, сложила край на връзката му с Николета. После той дълго време я молил да се съберат, но тя не му простила.

*Ники (Снимка: Playboy)