search icon
search icon

Николета се вдъхнови от сватбата на Жоро и Мая Илиеви

Водещата на „Поверително от NL“ Николета Лозанова вече слага особата си и тази на Валери редом до личности като Мая и Георги Илиев

Водещата на „Поверително от NL“ Николета Лозанова вече слага особата си и тази на Валери редом до личности като Мая и Георги Илиев.

Тази седмица излъчването на кадрите от сватбата на Главния ще бъде финализирано, но ще тръгнат нови, и то на Божинови, пише HotArena.net.

Продуцентите и водещите на „Поверително“ се изфукаха, че само те разполагат с уникалните кадри от грандиозния празник на Жоро и Мая през 1994.

Видеото е било с времетраене 6-7 часа, но екипът ни показа откъси, чиято цялостна продължителност е не повече от 30 минути.

Тази събота излъчването на сватбата приключва, като ще бъдат показани какви подаръци са получили младоженците.

Но Николета и компания имат нов ход, с който да запазят вниманието към продукцията – да пуснат кадри от нейната сватба с футболиста Валери Божинов.

„В живота на човек един единствен миг е достатъчен, за да го прави щастлив всеки божи ден! За мен това е моят сватбен ден с Валери и тази събота вечер ще го споделя с вас! Колкото и да ме критикувате и да се опитвате да ме уязвите, аз знам защо съм предприела тази крачка“, заяви Ни Ло в социалната мрежа.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари