Освен изкусителните дами, които спират дъха на жури, публика и зрители, този сезон "Денсинг Старс", който стартира на 11 март, ще разгорещи страстите и сред дамската аудитория.

Спиращото дъха трио се състои от холивудската звезда Антон Касабов, дяволития актьор Дарин Ангелов, и горещия Мариан Кюрпанов. В екипа на шоуто вече вървят залози кой от тримата ще бъде избран за най-секси красавец.

Мариан Кюрпанов е най-успешният наш модел със световна кариера. Той се завърна в България миналата година, когато се присъедини към участниците във VIP Brother и нито една дама пред телевизионния екран не остана равнодушна към сексапилният мачо.

Антон Касабов е свикнал с трудните тренировки - но не и по танци. Холивудската звезда е професионален състезател по таекуондо и има над 40 златни медала от световни, европейски и национални първенства.

Дарин, който обира аплодисментите от театралната сцена, е известен с афинитета си към красивите танцьорки. Чаровника ще поеме предизвикателството да се изправи на сцената на Dancing Stars и да покаже танцовите си умения, придобити, както той сам признава, след дълги тренировки "по дискотеките".