search icon
search icon

Крисия с два бона заплата

С 2 хиляди лева месечна заплата в шоуто на Слави започва малката Крисия Тодорова

С 2 хиляди лева месечна заплата в шоуто на Слави започва малката Крисия Тодорова.

Екранната партньорка на г-н Андреев ще получава няколко пъти по-високо възнаграждение от първоначално обявеното.

Първоначално се твърдеше, че момиченцето ще прибира по 400 лева на месец за 5 минути на седмица. Преговорите за възнаграждението й обаче били възобновени от майка й, която й извоювала впечатляващите два бона на месец.

Сумата всъщност ще постъпва при родителите й, тъй като Крисия е още непълнолетна. По всяка вероятност средствата ще се прехвърлят в спестовен влог, предназначен за музикалното образование на чаровницата.

9-годишното дете — чудо, което омая цяла България обаче няма да се изявява като единствена партньорка на г-н Андреев. В предаването остава и досегашната му екранна половинка Тереза Тодорова.Двете момичета не се познават, нито имат нещо общо помежду си. А еднаквите им фамилии са просто случайно съвпадение, коментират от екипа на предаването.

Досега Крисия не е виждала на живо господин Андреев, но още този петък двамата ще се изявят като сценична двойка в ефир. Малките сладури ще запишат участието си заедно още в четвъртък, но едва в петък зрителите ще го видят.

Освен че обяви победителката в шоуто, миналата седмица, Слави съвсем сериозно предупреди Крисия, Симона и Гергана да се готвят за голям концерт. С всяка от тях, той ще изнесе концертен спектакъл на живо, в родните им градове.

''Концертите ще бъдат излъчени по Би Ти Ви", обяви Трифонов в шоуто си, докато момичетата чакаха да чуят името на победителката. За участие ще бъдат поканени и другите 4 момичета, които отпаднаха — Ива Цветанова, Юлиана Мур, Калина Стоилова и Диана Чаушева.Почти сигурно е, че първият концерт ще в събота, на 1 март, в Свищов — града на Симона Иванова. След това на 3 март — националния празник на страната, децата ще пеят в Разград. Оттам е победителката Крисия.

Преди да обяви, коя е победителката в предаването, Слави ги помоли да не се разстройват и с достойнство и усмивка да поздравят победителката.

Симона и Гергана спазиха заръката, а на тръгване и трите получиха по един професионален микрофон, а също така и по една статуетка, изработени специално за тях от 76-годишния художник Борис Костов от Велинград, пише „Всеки ден“, цитира Hotarena.net.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари