Водещата на третия сезон на „България търси талант” Мария Силвестър бе гост в предаването „Преди обед” по bTV.

Пред Деси и Сашо тя сподели, че й е било доста трудно да вземе решението да стане водеща на шоуто, защото е много толерантна и привързана към хората, с които е имала възможност да работи, но в живота й е дошъл момент за промени.

Именно ролята на водеща на „България търси талант” и срещата с разнородни таланти я зарежда с много енергия и положителни емоции.

Пред Деси и Сашо тя разкри, че като малка е била доста стеснителна и срамежлива, но е успяла да преодолее страха си от общуване и представяне пред хора, защото животът й е дал възможност да се изправи пред този старх и да го победи.



Днес, водещата се заваблява изключително много и в компанията на членовете на журито на „България търси талант”.

Специално за зрителите на bTV тя разкри, че по време на снимките на шоуто нежната част от публиката направо полудява при появата на Асен Блатечки, Любен Дилов е винаги готов да разкаже някоя история, а с двете дами – Ваня и Есил имат толкова общи теми, че не им стига времето да се наприказват.

От своя страна Асен определи Мария като „късче самородно злато, което ако бъде обработено няма да бъде толкова красиво”, Любо като „Мария е едно изумително присъствие на българската телевизионна сцена, тя е неповторима”, а Ваня Цветкова си спомни как преди години е гледала случайно предаване с Мария Силвестър и единственото, което помни е, че се е смяла до сълзи.

Любен Дилов издаде, че Мария притежава много таланти, а начинът, по който на 3 март в 21.00 часа ще влезе в ефира ще изненада всички зрители.

Любо издаде и още една малка тайна – след пристигането Мария Силвестър е успяла доста ловко да извади мухите от зъбите си без никой да забележи как и кога.