Георги Христов пощури колегите си с намека, че има дете.

В музикалните среди от няколко дни ври и кипи, след като той се изказал двусмислено по темата. Вместо да си каже, че не е татко след въпрос на своя позната, певецът, заявил, че е възможно да има наследник, пише pik.bg.

Това обаче не е първият случай, в който той спекулира по отношение на бащинството си и това още повече подсили съмненията, че е възможно наистина да има дете. Преди години в интервю за столично радио певецът заяви, че феновете не знаят доста неща от личния му живот, а вярват на какви ли не безумни клюки, които се тиражират по негов адрес.

На въпрос на слушателка предвижда ли да стане баща в близко време, изпълнителят на едни от най-големите хитове в родната естрада отвърна: „А защо мислите, че аз не съм станал?”.

Певецът дълги години съзнателно се държеше встрани от музикалния живот, заради тоталната липса на ценности по неговите думи. „Когато чалгата повсеместно бе завладяла ефира, се оттеглих и правех музика в Русия. Тук просто не беше моето място”, споделя Христов, който едва наскоро се престраши да се появи на тв екрана - като жури в „Музикална академия”.