search icon
search icon

Приключи регистрацията за кастинг за КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ

Супергероите на екстремното риалити на „изпит“ след 17 януари

Над 10 000 души се регистрираха за кастинг за втори сезон на най-мащабното риалити шоу КЪРТИЦАТА, което тази година се завръща с втори сезон по TV7.

Два пъти повече мъже спрямо жени напират да докажат свръхсилите си в най-разтърсващото преживяване в живота им. Естествено, най-много мераклии за участие в КЪРТИЦАТА 2: РАЗТЪРСВАНЕ има сред младите хора на възраст между 18-25 години (близо 50%), но не са малко и ентусиастите прехвърлили 50-годипна възраст. Продуцентите на формата отсяват най-подходящите кандидати, които ще трябва да преминат специални предизвикателства за физическа и психическа издръжливост след 17 януари.

И в новия сезон, Базата на КЪРТИЦАТА ще обитават големи български звезди редом с най-издръжливите физически и психически кандидати за шоуто. Наградата във формата отново е 250 000 лв., а продуцентите обещават още по-разтърсващи битки, още по-зрелищни сблъсъци и още по-напрегнати изпитания за тялото и духа, които ще извадят у участниците свръхсили и възможности, за които дори не подозират.

Най-задаваният въпрос и през 2014 ще бъде, разбира се, #КОЙ е КЪРТИЦАТА, а българският зрител отново ще се превъплъти в любимата си роля на детектив в най-голямото предизвикателство за съобразителност и наблюдателност в българския ефир.

В първия сезон на КЪРТИЦАТА взеха участие някои от най-големите български звезди Жени Калканджиева, Николета Лозанова, Явор Янакиев-100 кила, Азис, Деян Донков, Радина Кърджилова, Рут Колева, Емануела, Деян Неделчев-Икебаната и Божидар Искренов-Гибона. Заедно с избраните на кастинг участници те изживяха най-голямото приключение, като трябваше да се справят с различни физически и психологически предизвикателства в продължение на три месеца. Победител в първия сезон на КЪРТИЦАТА е Любомир Жечев, а КЪРТИЦАТА – Кирил Ефремов, беше разкрита от зрителите на шоуто, което донесе на един от тях натрупаната по време на играта награда от над 100 000 лв.

Финалът на Сезон 1 на КЪРТИЦАТА стана най-гледаното предаване, изпреварвайки програмите на bTV, NOVA и БНТ. Средно 25% от активната аудитория (TG All 18-49) проследиха грандиозния над шестчасов финал, а пикът на живото предаване от Базата на КЪРТИЦАТА закова пред екрана близо половин милион души от цялата телевизионна публика (TG All 4+). За трите месеца на излъчване на КЪРТИЦАТА пазарният дял на TV7 в праймтайма увеличи със 78% (TG All 18-49).

Продуцент на приключенското риалити отново е ”Междинна станция”. Форматът е излъчван в над 40 държави по цял свят.

Цитирани са данни на GARB

Оглеждай се за сигнала на КЪРТИЦАТА! TV7

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари