Набраната от снощи инерция на изгонения от Биг Брадър Недялко Лазаров продължи с пълна сила и днес.

Вбесеният от изхвърлянето от Къщата съквартирант явно цяла нощ е репетирал и се появи при Гала с готови речи, с които да се оправдае и да обвини всички за несправедливостта спрямо него.

Още щом влезе в ефир, Недалко започна да реди монолога си с такава скорост, че Гала не можеше да го прекъсне. Той нито чуваше въпросите й, нито им отговаряше, пише skandalno.net. Беше решил да направи обръщение към българския народ, в което се губеше основната линия – посланието. Ямболският набеден шоумен така се бе пренавил, сякаш се явява на избори за президент и остават секунди преди деня за размисъл.

''Маги Желязкова си падна по мен, защото обича яките мъже, скандалните, мъже с характер. Аз съм точно такъв. Аз съм роден да говоря. Това е талант, това не го може всеки“, редеше той, а тв водещата Гала се опита да го спре: „Чакай малко, да те попитам поне нещо, че ти като почнеш на автопилот… Те затова протестираха и съквартирантите ти – че не могат нито думата да вземат от теб, нито да чуят мислите си“.

На няколко пъти водещата го поправи, че не говори правилен български, че думата е ''номинирам'', а не ''номинирвам'', но нямаше кой да я чуе. Недялко се нахвърли и върху съквартирантите, че са го номинирали, и върху публиката, че го е изгонила, а накрая и върху продуцентите, че те са го изгонили. ''По-достоен вътре от мен нямаше, разбирате ли'' – крещеше той. ''Не искам да си ходя! Другите трябва да си ходят, аз трябва да остана.''

Приликата с Пацо стана още по-натраплива, но Пацо поне си поемаше въздух и от време на време слушаше какво му казват. Докато кречеталото от Ямбол ни приемаше, ни предваше.  Логореята му беше в апогея си, когато водещата бе спасена от екипа си, който пусна внезапни реклами. А след тях, вместо Недялко, в ефир тръгнаха лекарски съвети.

От екипа издадоха, че брадърът и Гала почти се били хванали за гушите и той я обвинявал, че участва в общата конспирация срещу него. Случаят Нeдялко се оказа доста патологичен и сега зрителите хем са шокирани, хем се страхуват нещастникът да не получи някой удар, след като му спряха микрофона и го оставиха без аудитория и без да си изкаже речта до края. Водещата пък лапнала един валидол, защото не могла да си продължи предаването.