Женски крошета разтърсиха Къщата на „Биг Брадър Ол Старс".

Ели Владкова и Русата Златка се скараха толкова жестоко пред съквартирантите, че стигнаха до бой. Ели заля в лицето Златка, а блондинката й отвърна с удар в брадата. Това всъщност беше част от мисията на двете, която им поръча Биг Брадър по-рано в изповедалнята. От успешното изпълнение на задачата зависеше бюджета в първата седмица от престоя на съквратирантите, пише ''Всеки ден''. Никой обаче не се усети, че се разиграва спектакъл. При предишните караници Черната Златка щеше да се разплаче, дори се закани, че ако двете не спрат да се карат, тя ще си тръгне.

При последния скандал късно вечерта и след размяната на ударите, Русата Златка се разплака като дете и поиска да влезе в изповедалнята. Тя се сви на две и предизвика съчувствието на Киро Скалата и Джийсън. В същото време бившата любовница на Пеньо Мангъров - Ели, налагаше с лед лицето си, след като се оказа, че ударът не е бил бутафорен.

След като ситуацията прегря, Биг Брадър се смили над емоциите на съквартирантите и им разкри, че са свидетели на предварително замислен сценарий. Това позволи на Ели Владкова да захвърли омразната черна перука, под която се налагаше да крие слушалката, в която й суфлираше Биг Брадър.