Колкото и да показваше годежни пръстени и снимки от суперхотели и курорти, Златка година по-късно е със същия статут - любовница на среден бизнесмен.

В София те не живеят в собствен апартамент, а на квартира.

А съпругата на Миро често звъняла на Златка със заплахи и ирония. Това довери Черната на Русата Златка, седнали пред тоалетната и ренали в един глас за живота си. Обичам го този човек, разбираш ли? Обичам го! Той е толкова мил, толкова добър. И като ми звънне онази и ми каже - той е при теб, но е женен за мен и рано или късно ще се върне. Той има дете, има семейство, има отговорности. Направо умирам, разплака се Златка.

Обичам го, а бъдещето ни е неясно. Аз не го насилвам, не го пришпорвам, чакам го да вземе решение, но той не го взима. Сякаш се колебае между двете ни, сякаш не може да направи нещо изведнъж и да отреже. А искам да се оженим, да имаме дете, пише "Флагман".

Искам да сме семейство. И ми омръзна да ме наричат разбивачка на семейства. Какво толкова лошо има, че го обичам? Нищо лошо, каза през сълзи другата Златка, която също се беше разплакала за собствения си объркан живот.